hmmm....

då ja va liten hade jag inte många vänner som kom hem till mig och lekte lr bara hälsa på ,så mina lekdagar spenderades oftast hemma själv lr med mina syskon. Nu på äldre dagar älskar jag när mina vänner kommer och hälsar på mig och min familj,är väl psykiskt och sitter nog kvar sen barndomen men sån är jag, tycker självklart om att även hälsa på mina vänner också.!!aja kände att jag ville få det ur mig =)

Idag har iaf min underbara Emelie vart här,alltid lika trevligt har druckit kaffe, kollat på gamla kort och emelie har myst med min lilla tjej =)

hade även svärmor här en sväng som lämna söta nappar som det står " Noomi Gullungen" på ♥

Igår va jag med emma & eddie till säffle och shoppa m.m hitta massa kläder till mitt lilla ♥♥ och en snygg klänning till mig själv =) köpte även en present till min darling som fyller år på måndag =)

aja ska snart börja med maten börjar bli lite hungrig känner jag
Ha en underbar dag!

xoxo

Big Mama


inte utan att man börjar fundera....

har då fått tummen ur, och vart & gjort en undersökning på vårdcentralen då det bara blir värre.men fick inget direkt svar på vad det var och ingen av läkarna som visste direkt heller ?? Han satt och gissade vad d skulle kunna va,men inget av det han sa gjorde ju att man blev mindre orolig,väntar nu på att få en remiss men det kan ju ta flera månader innan den kmr.

Aja ska inte sitta här och beklaga mig,orkar inte sitta för länge heller.
Börjar bli hungrig också,men orkar inte ställa mig och laga mat, inväntar min älskling som ska få hjälpa mig med det tror jag =D

ikväll blir det nog att vika dagens tvätt och kolla på desperata fruar och cougar town =)

har ett arg litet hjärta som tar det mest konstiga vägar för att komma fram =) ganska kul att se.

aja ha en bra dag alla!

xoxo

Big Mama


=D

Är en fruktansvärt stolt mamma till en tjej som i förrgår börja hålla sin flaska helt själv när hon äter =) hon lär sig nått nytt nästan varje dag nu såå duktig!!

har fortfarande inte vart på vårdcentralen, känns inte som att de kan så mycket, brukar bli : Ta 2 alvedon och hör av dig om det inte blir bättre.... va fan hjälper det???

idag blir det nog en riktig slappar dag har inget som jag måste göra =) känns bra .

Imorn blir det kanske karlstad en sväng behöver in på ikea och ha lite grejer =)

aja ska fortsätta kolla på Våra bästa år nu =) heheheh

xoxo

Big Mama


bbbaaaaaaaahhhh.....

Är huuur trött som helst och har vart det ett tag det senaste därav torkan på bloggandet =)
har egentligen ingen ork nu heller men tänkte att jag skulle skriva några rader iaf =)

Har väl inte hänt så mycket det senaste mitt lilla ♥ har vart sjuk,åkte på en förkylning lilla stackaren men nu är det på bättrningsväg,vart lite gnällig i ca 1 vecka,man känner sig fruktansvärt maktlös när de är ledsna och inte kan säga exakt vad det är som är fel ....usch!

skulle vilja ha svar från en jobb ansökan men det dröjer nog =/

Borde ringa till vårdcentralen idag egentligen (för min egen skull )men jag orkar inte gå dit,känns som att det kan kvitta vet ju vad de kommer säga till mig ändå.

Ska snart ta mig en dusch tänkte jag och sen får det bli att dammsuga lite tror jag, skulle vilja göra iordning på balkongen med blommor men det är fortfarande liite för kallt ute så det får jag vänta med vare sig jag vill lr inte =/

Lite mer kaffe först bara innan jag gör nått,
ha en bra dag gott folk!

xoxo

Big Mama


RSS 2.0