Redan torsdag =)

Ja herregud va fort tiden går =) imorn är det fredag och valborg det innbär grillning m.m
sitter och funderar när mitt lilla ♥ ska lära sig att krypa? hon är såååå nära det är bara den liiiiilla sista biten kvar, hon står ju på alla fyra och är redo att krypa iväg men det blir att hon står och gungar fram och tillbaka istället =D älskar henne sååå mycket, hon är mitt allt !!

Har också funderat på hur en enkel mening kan misstolkas och folk tror sig veta hur det ligger till utan att ens fråga?!?!? Blir liiiite lätt irriterad men men ska försöka att ingnorera detta precis som de ignorerar.

har klippt mig lite grann och ska fixa det sista idag gott att man ser normal ut igen =D

Idag blir det fika med en gammal god vän från bengtsfors =) ska bli trevligt att prata ikapp alla missade år =) träffa ett av hennes barn m.m sen blir det nog ut och gå en promenad,ska ge henne en guidad tur i den storslagna staden ÅMÅL hmpf hahahahha aja hmm =D

Ska ta och fixa mig iordning lite och plocka undan lite så att det är städat när hon kmr =)

ha en underbar dag!!

xoxo

Big Mama


Måndag....

Vakna som vanligt kl 07 av en pigg dotter =) hon har bestämst sig att jag ska bli morgon människa tror jag =)
Aja idag kommer Evelina hit och fikar vid elva ska bli trevligt.

Ska även försöka fixa lite kort på mitt lilla ♥ så jag kan skicka ut lite tack kort till de som va med och fira och uppvacktade våran lilla tjej på hennes dopdag =)
Men de är på väg iaf så ni inte tror att jag/vi glömt er !!!

Ska även ner och handla lite och se om jag kan hitta nått att ge min darling idag, För idag firar jag och min älskling 3 helt underbara år tillsammans!! det finns ingen som ställt upp så mycket som han gjort för mig,det finns inte ord att beskriva med för hur mycket jag älskar honom, & självklart våran goa underbara dotter !!

Så sammanfattningsvis nu då , fika, kort , handla och sen massa mys och lite mera kärlek

ha en underbar dag!!

xoxo

Big Mama


Söndag...

Lång dag idag =/ har vart en riktigt seg dag och kl är inte ens 17 .....
har vart sj nästan hela dagen,då min darling är iväg och spelar fotbollsmatch =) hade therese w. och hennes boy nisse här förut på lite kaffe, bjöd nisse på min hallon/blåbärs paj och han fråga om det va sån man köper och slänger ihop så att folk ska tro att man stått och vart duktig i köket....men NEJ!! jag är inte den som brukar fuska med mina bakverk, blir ju fan så mycket godare om man bakar dem helt själv!! Och den pajen va riktigt jävla god och saftig =)

Har mit lilla ♥ också som blir lite sur om hon inte får som hon vill,speciellt om hon är lite trött ...
Va på balderkliniken i fredags ( tror det va fredags iaf ) då mitt ♥ hade förstoppning.
Kan ju rekommendera att INTE gå dit med små barn iaf, för det första har de ingen erfarenhet av småbarn sen hade de fått "tips" av bvc sköterska att ta termometer i rumpan för att det ska hjälpa, sa till dom att det inte funkar eftersom jag redan försökt men hon stack in den ändå och speciellt försiktig kan hon inte ha varit eftersom noomi börja gallskrika och det kom t.o.m med tårar så det gjorde nog riktigt ont på henne.skärde i hela mig!!kan ju säga som så att inte en min har hon rört när jag lr nån annan har gjort det eftersom vi varit FÖRSIKTIGA!!

Iaf efter detta besök så åkte vi till apoteket och köpte microlax som vi gav henne när vi kom hem,tyckte så synd om henne, det va inte lite ´hon fick kämpa!! Idag så mår hon ju lite bättre iaf som tur är!

Igår va vi i mellerud och fixa cykel m.m och se tog jag en kaffe med leif och therese efter kaffet blev det lång promenad med leif,när vi promenerat klart mötte min darling upp mig så vi kunde åka och handla,
gjorde massa god mat sen när vi kom och bara myste =)

Ikväll nu då  så bli det grillad kalkonfile (marinerad) och barbeque "chips" sallad och kalla dipsåser
till efterrätt blir det jordgubbar,kiwi och vindruvor m.m

Va ner till capri kiosken förut också och inhandla kvällen´s BINGOLOTTER =)
hoppas ju självklart att det blir storvinst =)

har lagt mitt ♥ nu så hon får vila en liten stund sen ska jag ge henne ett bad och sen blir det söndags mys deluxe!!

ha en fortsatt trevlig kväll !

xoxo

Big Mama



Onsdag =)

Vakna kl sju imorse också, ganska trött =)
Hon är lite rolig så, vaknar kl sju och ser till så att jag går upp med henne,sen leker hon en liten stund, ungefär lagom länge så jag hinner piggna till sen ska hon sova igen =) ca 2 timmar brukar detta ta =)

Aja ska bala i mig lite mer kaffe så jag piggnar till ordenligt, hade ju tänkt mig ut och gå idag med men det är ganska mörkt ute så jag tror jag stannar hemma och bara slappar och myser med min dotter istället,får se om jag hittar på nått roligt att göra =)

Det blev hemma gjorda köttbullar med pasta och gräddsås =) det blev lyckat och omtyckt =D
Har tatt upp en färs till dagens middag men har inte bestämt va jag ska göra än, funderar på köttfärssås men jag har ju inga krossade tomater så det måste jag ju fixa isf =)
Blir uppdatering sen om vad det blir =)

Tror att min lilla syster ELIN VANSINNIG LINDROTH kommer förbi sen ,har lite kläder som hon ska kolla om hon kan ha, hon är ju den enda i familjen som är mindre än mig =)

Tror också att Josefin Flink skulle komma förbi en sväng, och jag har ingen aning om när varken elin lr josefin ska komma =)

Aja näää mer kaffe nu innan jag somnar här på soffan =P
Ha en underbar slappar dag !!

xoxo

BIG MAMA


Tisdag =)

Vakna av en uuur pigg dotter kl 07:00 morse som dessutom vägra somna om som hon brukar göra =)
men egentligen är det bara att tacka henne för nu i efterhand så är det väldigt gott att va uppe. har redan hunnit fixa en massa =)

Väntar på att kl ska närma sig tolv så jag kan göra mig lite lunch ( spaghetti me baconsås )

sen blir det nog att at sig en promenad ner till storstaden och handla lite .

Dagens Middagstips : Hemma gjorda pannbiffar/ köttbullar med hemma gjort potatismos & hemma gjord gräddsås =) ....mycket hemmagjort men det är ju det godaste.

Önskas recept är det bara att skriva en kommentar =)

Senare efter promenaden ska jag fixa iordning lite på balkongen tänkte jag, dags att ta fram utemöblerna nu =)
sen ikväll blir det nog lite mys med baugetter och hemmagjord tonfisk röra- till det, desperate housevhifes och sen cougar town =)

ha en underbar dag !!

xoxo

Big Mama


....

Vart en lång dag,har vart och firat min lillebror som blev 17 idag, efter det skulle jag på fotboll men det fanns tyvärr ingen som ville/orka följa med. Tror nästan jag fråga alla jag kände...
inte utan att man känner sig lite ensam när det blir så men men
tillbringa min kväll med min dotter istället och det va lika mysigt som vanligt =) ♥♥♥♥ 

Älskar min sambo och våran underbara dotter!!!

nu tar jag kvällen men ett glas vin och lite vitlöks baugette =) 


xoxo


Big Mama


Uppe med tuppen...

Imorse vakna jag av att mitt lilla ♥♥♥♥ låg i sin säng och sprattla och "prata" kl 08 ,tyckte att det va på tiden att vi gick upp så det va ju bara gå upp och se glad ut =)

Har precis lagt henne igen,hon brukar va uppe ca 1½ - 2 timmar sen somnar hon om igen =)
Idag ska jag ta mig en promenad ner te stan igen =) och sen blir det upp till love på kalas
för idag blir lillgrabben stor =)

Grattis Love!!



 Senare ikväll bär det iväg på serie premiär
IFK Åmål spelar uppe på konstgräset ska promenera dit med Stavik och kolla hur det går =)

Ne nu får det bli lite mer kaffe sen göra sig iordning lite=)

Ha en bra dag i solen!!

xoxo

Big Mama


Sol sol sol =)

Inatt har jag drömmt om människor som jag umgicks med förr, och när jag vakna i morse undrade jag varför man gör det ??? har inte träffat dem på evigheter och lär nog inte göra på ett bra tag heller???
Och effekten av en sån drömm, ja det är ju att man går runt och har dessa människor i huvudet ett tag.
Men det börjar sakta men säkert att tyna bort igen =)

Hade Josefin och Nicke här igår kväll på besök,trevligt hoppas att vi kan umgås som vi gjorde förr =)


Idag ska jag och mitt lilla ♥ ner till stan igen =) men idag ska vi passa på att hälsa på hennes farmor i butiken,och kanske ta en kaffe i solen =D

Nu ska jag ta mig lite lunch och sen göra mig iordning för en dag ute i det fina vädret och under tiden sover mitt ♥ middag =)

Ha en underbar dag i det fina vädret !!


xoxo

Big Mama


uppdatering...

Ja det va ett tag sen som jag skrev, va har hänt i min vardag då ???

i onsdags va vi iväg till BVC på halvårs kontroll för våran älsakde lilla dotter =) hon följer sin kurva väldigt fint!! och barnmorskan är fortfarande lika imponerad av henne =) hon är en väldigt stark, glad och tdig i sin utveckling våran dotter !!

fredags hade jag stålet och feset här på lunch som vi skulle laga men som jag laga till =) vilket inte gör mig något eftersom jag tycker det är kul att laga mat till folk =) speciellt när det gäller att laga mat till två matvrak haha =))

Idag söndag är våran dotter 6 månader!!! fyyyy vad fort det går, det är helt sjukt,men jag njuter av varje sekund som jag får tillbringa med min familj, de är guld värda !!
Har städat lite grann här hemma och donat, har t.o.m hunnit vart ute i solen och tatt mig en powerwalk =) så nu ska jag snart hoppa in i duschen innan jag/ vi ska ta kvällen.
får bli lite söndags mys idag, redan måndag imorn igen =/

xoxo

Big Mama


trött som en gnu...

Har vart uppe nästan hela natten med mitt lilla ♥ som inte har kunnat sova för att hon vart så snorig, har gått,suttit ,legat och vaggat henne för att hon skulle kunna somna. till slut när kl va mellan 4-5 nån gång så somna hon på mitt bröst precis som när hon va "liten" det va enda sättet hon kunde sova på =)
Va nere på vårdcentralen förut och kolla så att det inte va nått mer än en förkylning och det va det ju inte,men eftersom hon har vart sjuk i ca 1 veckas tid så känndes det tryggare att kolla,det säkra före det osäkra.

Har väl inte hänt så mycket annars,lr ja det har väl hänt lite men inte allt som man kan ta här. Hade Therese och nisse här på besök igår,det va trevligt alltid roligt med besök, med tanke på att jag kännt mig "lite" ensam det senaste så va det väldigt trevligt!! Är väl aldrig ensam eftersom jag har min underbara familj men det sociala livet har dalat.

Aja ska försöka röja lite innan lilla goingen vaknar.
Ha en underbar dag!

xoxo

Big Mama



Långfredag...

Jaha påskhelgen är här och jag har inte påskpyntat.....idag blir det samma som igår - lugnt =)
Hoppas att kunna gå ut imorn , känner verkligen att jag behöver komma ut och träffa lite folk, lätt att man känner sig lite ensam ibland. Tur att jag har min älskade dotter som alltid har ett leende på läpparna =)
Älskar min dotter och sambo!!
Igår va jag en sväng te Karlstad och shoppa, fick lite nya söta kläder till min dotter och köpte även en ny parfym och deo till min darling =) fick bli en parfym till mig med =D

Sitter just nu och inväntar svärmor och arne de ska ut och gå med min lilla tjej, hoppas att de kommer med goda nyheter. ska försöka tvätta lite också tänkte jag,behöver verkligen det plus att jag vill tvätta de nya kläderna som jag köpt så noomi har lite nytt och fint att ha på sig =D

Får se om det blir en uppdatering senare lr om det kommer imorn =)

xoxo

Big Mama


RSS 2.0